Bilbao-Bilbao

març 23, 2011

Aquest cap de setmana, una comitiva del nostre estimat club ciclista, va anar a participar a la clàssica marxa cicloturista “Bilbao-Bilbao”, que enguany va batre rècord d’assistència amb més de 9.200 participants.

El recorregut total van ser de 117km amb 3 ports de muntanya, però de dificultat baixa. Al no ser cronometrada l’ambient que es respirava era de molt bon rollo, tot i que amb el caràcter basc es van veure algunes discusions, però sense arribar a les mans :)

Això si, a Bilbao s’hi va amb força gana, ja que els pinxos estan de mort :) no sabria dir quants ens vam menjar :)

I ara que la resta dels participants (Manel, Xavi, Josep Mª, Duri i families) diguen les seves vivències.

One Response to “Bilbao-Bilbao”

 1. Dons si Josep, aquesta marxa es espectacular pel nombre de participants; pel bon rotllo de la gent encara que vaig veure com li fotien una bronca a un ertzantza per haver parat la marxa en una cruïla per que puguessin passar 2 cotxes; ja se sap, hi ha gent per a tot.
  Vam tenir sort i no ens vam mullar (cosa rara al pais basc) a més vam gaudir d’una temperatura excel·lent, ni fred ni calor.
  Amb la gentada que hi havia, només vaig veure 2 accidents, un d’un ciclista i l’altre, una moto que havia xocat amb un cotxe. A estones hi havia un cert perill quan algún ciclista agoserat invaïa la calçada contraria per tal d’avançar a algú, pero cal dir que els cotxes circulaven amb molta precaució i molt a poc a poc. Es d’agraïr.
  Dels pinxos que es pot dir? Jo crec que més d’un tindriem un problema si haguessim de viure una temporada a Bilbao; ens hauriem de fer eixamplar els pantalons, jaja.
  Es nota que aquests bascos tenen calés dons la inscripció va costar 10€ i per aquest preu ens van donar una samarreta molt xula, una bossa que está molt bé, revistes, aigua, barres energètiques i un trofeu; ¿que voleu més?
  La nota negativa (si es que es pot dir així) es la +/- mitja hora que es triga per començar a rodar amb una certa rapidesa, ja que l’aglomeració de gent es brutal.
  Bé, acabo el rotllo per que això es més llarg que un testament.
  Salut.

Leave a Reply