Les Roques de’n Vinyals

novembre 20, 2012

Aquests cap de setmana passat, dissabte 17-11-2012 vam anar a visitar un lloc espectacular i desconegut per quasi tots els que hi vam anar, amb l’afegit que el tenim a tocar de Santa Susanna.
Es un conjunt de Roques, moltes, i de dimensions enormes que estan situades en una zona del bosc de Tordera entre Miralles i Mas Reixach. Desprès de pocs kms, però durs i de trobar el petit corriol que porta a les roques ens vam trobar amb això:

Propera sortida de Club el 2-12-2012: Ruta 10 Ermites de Santa Coloma de Farners

http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=260240

 

 

One Response to “Les Roques de’n Vinyals”

  1. Un lloc espectacular, sembla mentida que hi hagi tanta quantitat de roques d’aquestes dimensions en aquell racó de bosc… D’on han sortit? de sota terra o de dalt del cel? això és una cosa que mai no sabre… o si… 🙂

Leave a Reply